Om Clever Cost​

Clever Cost er en online software løsning som har fokus på restaurantejere, som gerne vil optimere deres udgifter og derved opnå større indtjening. 

Vores software giver madelskere en række muligheder for kontrollere deres økonomi bedre og hurtigere end med sædvanlige metoder, som regneark og bogføringssystemer, etc.

Vores mission er at give dem mulighed for at have den fulde kontrol over deres profit og udgifter, og gøre dem i stand til at få maksimal indtjening ud af deres udgifter og den tid de bruger i restauranten, istedet for at bruge tiden hos bogholderen eller i kontoret. 

“Med Clever Cost vil vi styrke restauratørerne og deres økonomiske overblik,
så de kan fokusere på at skabe smagfulde og kreative madoplevelser i særklasse.”

Vores team

Tahir Siddique

founder

Tahir er serieiværksætter og tidligere direktør hos Livescore.com. Han driver til dagligt udviklingen af en række virksomheder fra hans kontorer i Odense og København, og har stor erfaring indenfor teknologi og entrepenørskab.

Thomas Hahn-Petersen​​

coo & Co-founder

Thomas er den kommercielle og operationelle leder af Clever Cost og kommer med flere års topledererfaring fra kommunikations- og reklamebranchen. Han indtrådte som direktør og medejer, da han blev fanget af ideén om en smartere måde at drive restauranter på. 

René Briand Hansen​​

Chief Product Officer

René er ansvarlig for udvikling og drift af Clever Cost platformen. Uanset om det er AI-drevet faktura indlæsning, brugeroplevelsesdesign eller tekniske omstændigheder, så fremdrives platformen med kompetence og ihærdighed.

Thomas Ramsing

Digital Designer

Thomas (kaldet Ramsing) er vores digitale designer. Har man en idé eller behov for noget grafik eller video, så skinner han igennem med sine fantastiske evner på det visuelle felt.

Vores udviklere

Ali Ahmad

Development Team Lead

Ali Ahmad er holdleder for udviklerne og har en dyb forståelse for Clever Cost’s kompleksiteter og har spillet en afgørende rolle i dets udvikling. Udover sine færdigheder som udvikler er han en ivrig sportsentusiast, der finder glæde i både fodbold og cricket.

Tayyab Aslam

Softwareingeniør

Tayyab Aslam har været hos Clever Cost siden begyndelsen. Hans primære roller omfatter udvikling af nye projekt funktioner og implementering af nødvendige opdateringer, samt research af nye tiltag. I sin fritid fordyber Tayyab sig i webserier.

Hamza Hameed

Full Stack udvikler

Salman Sohail

Frontend udvikler

Vores dataspecialister

Muhammad Ahsan Basit

Data entry Lead

Ahsan er holdleder for indtastning af data hos Clever Cost. Hans primære ansvarsområder omfatter at kontrollere for fejl under gennemgangen af fakturaer, administrere e-mailsystemet, hvor fakturaer modtages, og yde tilsyn og vejledning til dataindtastningsteamet. 

Kashif Karim

Data entry specialist

Kashif er ansvarlig for at analysere og gennemgå fakturaer, identificere og rette datafejl, samt sikre nøjagtigheden og integriteten af finansielle optegnelser. Han har fokus på detaljer og er engageret i at opretholde høje standarder.

Usman Haider

Data entry specialist

Vores investorer

Rune Mai

Investor

Rune Mai er en dansk iværksætter og fintech ekspert, som er både direktør og medstifter af Aiia, som er en europæisk open banking platform, som for nyligt blev opkøbt af Mastercard.

Rune Mai har mere end 10 års erfaring indenfor fintech området og har en vision om at skabe friktionsfri finansielle systemer for millioner af europæiske forbrugere og virksomheder.

Guðmundur Hreiðarsson​

Investor

Guðmundur Hreiðarsson er en talentfuld og succesfuld udvikler fra Island, som har været medstifter af 2 fintech virksomheder, Spiir og Aiia.

Guðmundur Hreiðarsson har mere end 10 års erfaring indenfor fintech og taler også ved forskellige fintech begivenheder som Money2020 Europe og Copenhagen Fintech Week.

 

Vores forretningspartnere

Lær mere om Clever Cost

Få de seneste opdateringer om Clever Cost og nye funktioner. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Kontaktinformation

Clever Tech Group ApS
Vestergade 39 A, 1
5000 Odense C
CVR: 40791132

Følg os på
Scan dine fakturaer med vores app
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_RGB_blk_4SVG_092917

This site is protected by reCAPTCHA. Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

© 

2022 – 2024

 Clever Cost. All rights reserved.

Calculate your take-away costs

Play Video

Creation of product types

Play Video

Create your sale items

Play Video

Link your duplicate products

Play Video

Integrate with E-conomic

Play Video

Using the Invoice scanner

Play Video